Hautojen hoitosopimus

Juuan seurakunta tarjoaa erilaisia haudanhoitosopimuksia yhdelle kesälle sekä 5- ja 10-vuodeksi.

Vuoden sopimuksen voi tehdä jatkuvana, jolloin se laskutetaan automaattisesti aina toukokuussa ja astuu voimaan, kun se on maksettu.
Pidemmät 5- ja 10- vuoden sopimukset tehdään kirjallisina ja ne maksetaan kerralla sopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Pidemmistä hoitosopimuksista lähetetään hoitokauden päätyttyä automaattisesti tarjouskirje seuraavan vuoden helmikuussa.

Haudanhoitohinta koostuu yhden kukkapesän perushoidosta ja istutettavien kukkien määrästä. Hoitohinta sisältää kukkapesän peruskunnostuksen, lannoituksen, kukkien istutuksen, kesäaikaisen viikkohoidon, hautakiven oikaisun ja pesun, syksyllä kukkien poiston ja kukkapesän siistinnän. Hoitosopimukseen voi sisällyttää myös kynttilöiden viennin haudalle pyhäinpäivänä tai jouluna sekä kanervien istutuksen syksyllä kesäkukkien poiston jälkeen. Erillinen kasteluhoito tai omaisten laittamien kukkien täyshoito eivät kuulu hoitovalikoimaan.

Kukkien istutus aloitetaan kesäkuun 10 pvän tienoilla ja hoitokausi kestää elokuun loppuun saakka.  Kukat poistetaan syyskuun 15 pvän jälkeen tai sääolosuhteista johtuen aiemmin (halla). Omaisten istuttamat kevätkukat poistetaan kevätkunnostuksen yhteydessä. Kanervat istutetaan syksyllä kesäkukkien poiston jälkeen.
Kesähoitosopimukset on tehtävä 30.4 mennessä ja sopimus tulee voimaan heti, kun se on maksettu. Kesäkuun 15. pvän jälkeen tehdyt kesähoitosopimukset tulevat voimaan, jos kukkia on vielä saatavilla.

Hoitotilaukset ja sopimusten teko taloustoimisto:
talouspäällikkö Tanja Kallinen puh: 040-542 8809

Hoitoon liittyvät asiat:
seurakuntamestari Arja Tolvanen puh: 050-313 2875

Hautainhoitohinnaston löydät täältä.

Sankarihaudat
Seurakuntamestari
Hautauspalvelut Kiinteistöpalvelut
Talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Tietohallintopalvelut Viestintäpalvelut