Seurakuntakeskus

Juuan seurakunta vuokraa seurakuntakeskuksen salia  ja keittiötä mm. muistotilaisuuksien, kaste-, rippi- ja hääjuhlien sekä ja muiden juhlatilaisuuksien pitoa varten.

Kaste- ja vihkitilaisuuksista ei peritä vuokraa eikä siivouskuluja, mikäli tilaisuuden järjestäjät eivät järjestä tiloissa tarjoilua.

Kirkollisten järjestöjen, SPR:n Juuan osaston, sotaveteraanien, sotainvalidien ja juukalaisten eläkejärjestöjen järjestämistä tilaisuuksista ei peritä vuokraa eikä siivouskuluja. Tilat tulee kuitenkin laittaa sellaiseen kuntoon, että siellä voidaan pitää seuraava tilaisuus ilman seurakunnan emännän kutsumista paikalle.

Seurakunnalla ei ole pitopalvelutoimintaa. Seurakunnan järjestämien tilaisuuksien tarjoilusta ja siivouksesta vastaa seurakunnan emäntä.

Seurakuntakeskuksen vuokrat  1.1.2014 alkaen

- tilaisuudet joissa alle 25-henkilöä 70  € + alv 24%    86,80 €
- tilaisuudet joissa 25 – 50 henkilöä 80  € + alv 24%    99,20 €
- tilaisuudet joissa yli 50 henkilöä 90  € + alv 24%    111,60 €

Lisäksi peritään siivouskuluja 65 euroa/tilaisuus + alv 24% (80,60 €), mikäli tilaisuuden järjestäjät eivät siivoa tiloja sellaiseen kuntoon, ettei siellä voi pitää seuraavaa tilaisuutta ilman seurakunnan järjestämää siivousta.

Polvelan leirikeskus

Polvelan leirikeskus sijaitsee Juuan kirkonkylän keskustasta n. 10 km Kaavin suuntaan.  Leirikeskuksen päärakennus on rakennettu v.1983. Rakennuksessa on kokous- ja ruokailutilat sekä majoitushuoneissa 20 vuodepaikkaa.

Vanha rakennus on entinen pappila, jossa on majoitustilat n. 30 henkilölle ja yläkerrassa on kokoussali.

Leirikeskuksen pihapiirissä sijaitsevat myös rantasauna ja grillikatos, jotka ovat vuokraajan käytössä.

Polvelan leirikeskuksen vuokrat 1.1.2014 alkaen

(koskee vain 1.5.-30.9. välistä aikaa)

- Päärakennus 90,00 euroa/tilaisuus + alv 24 %         111,60 €
- Päärakennus, jos yövytään 130 euroa + alv 10%      143,00 €
- Majoitusrakennus 120,00 euroa/vrk + alv 10%         132,00 €

Lisäksi tilat pitää siivota sellaiseen kuntoon, kuin ne ovat olleet vastaanotettaessa.

Talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Tietohallintopalvelut Viestintäpalvelut