Tervetuloa uusille kotisivuillemme!

Tervetuloa uudistuneille kotisivuillemme. Sivusto on tehty kirkkohallituksen Lukkari järjestelmällä.

Kaikki palaute uusista sivuista  otetaan kiitollisuudella vastaan. Kehittämisideat ovat tervetulleita, mutta olisi mukava saada viestiä myös siitä, mikä on hyvin ja mihin olet tyytyväinen.

Palautetta voit käydä jättämässä täällä

Letun myynnillä Maata näkyvissä festareille Turkuun

16.8.2017 15.08

MNF_L.jpg

Juukalaisten nuorten retki on neljä päiväinen ja sille kertyy yllättävän paljon hintaa, linja-auto, festareiden lippupaketti, majoitus ja ruokailut. Vaikka seurakunta sekä Juuka-Säätiö kustantaa retkestä osan, silti nuorille jää vielä paljon omasta pussista maksettavaa. Sen tähden ensi lauantaina yrittäjien 50v. Juhlamessuilla nuoret sekä vapaaehtoiset letunpaistajat ovat myymässä lettuja sekä nokipannukahvia. Lisäksi nuoret leipovat kotileivonnaisia kotiin ostettavaksi. Pyrkimyksenä on kerätä rahaa matkaan, että yksikään mukaan tahtova nuori ei jäisi retkeltä pois, vain siksi ettei rahaa ole.

Toivottavasti messuille tulee paljon vieraita ja letut ja kotiin ostettavat leivonnaiset maistuvat mahdollisimman monelle.

Halutessaan jokainen voi myös tukea nuorten retkeä tuomalla avustuksensa kirkkoherran viraston siniseen virtahepopankkiin.