Päiväkerho

Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta. Kerhossa hiljennytään alttarin ääressä, kuullaan kertomus Raamatusta, lauletaan, leikitään, askarrellaan, liikutaan ja ihmetellään elämää. Samalla opitaan kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan hyvyyteen ja huolenpitoon luottamista.

Päiväkerhossa tuetaan lapsen kokonaiskehitystä, noudatetaan seurakunnan omaa varhaiskasvatussuunnitelmaa sekä yhteiskunnan varhaiskasvatuksen periaatteita.

Päiväkerhot on tarkoitettu 3 - 5 -vuotiaille lapsille. Juuan seurakunnassa on neljä toimivaa kerhoa:

Mansikat: maanantaisin klo 9-11, tarkoitettu 3-4 -vuotiaille lapsille.

Mustikat: maanantaisin klo 12-14, tarkoitettu 3-4 -vuotiaille lapsille.

Vadelmat: keskiviikkoisin klo 12-14, tarkoitettu 3-4 -vuotiaille lapsille. NYT TAUOLLA!

Puolukat: tiistaisin ja torstaisin klo 9-12, vain seuraavana lukuvuonna esikouluun meneville lapsille. Puolukoiden kerhossa voi käydä kaksi kertaa viikossa tai sitten valita vaan toisen kerhopäivän.

Lapset jäävät kerhoon ilman vanhempia. Mukaan lapsi tarvitsee omat eväät sekä kerhotossut. Puolukoiden ryhmässä ulkoilemme joka kerta.

Kysy vapaita kerhopaikkoja suoraan ohjaajilta.

Syksyn 2016 ilmoittautumispäivä on ke 17.8.2016.

Vs. vastaava lastenohjaaja, pyhäkoulusihteeri
83900 Juuka