TuPa-ilta

Seurakuntakeskus

TuPa (Turvapaikka / Tule palveltavaksi) on tarkoitettu kaikille seiskaluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

Tuvassa voi pelata biljardia, pingistä, pöytäfutista, pleikkaria, wiitä tai vaikka korttia, tai sitten vaikka vaan hengata kavereiden kanssa. Lauantain Tuvassa on tarjolla kahvia ja jossain välissä pieni hartaus. Muutoin ohjelma on vapaa. Lisäksi seukkarilta löydät aina aikuisen, jos olet vailla juttuseuraa :)

ps. TuPa toimii avoimien ovien periaatteella, eli saa tulla ja mennä milloin haluaa...

Vt. nuorisotyönohjaaja
83900 Juuka

Seukkari

Seiskaluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille suunnattu vapaa-ajan viettopaikka.

TuPa-ilta

Seukkari