Seurakuntakeskus

Näkövammaisten kerho seurakuntakeskuksella, Kokkokalliontie 3. Vapaaehtoisvetäjänä Raimo Laine yhteistyössä diakoniatyöntekijän kanssa. Ohjelmassa mm. kahvit ja hartaus ym.

Näkövammaisten kerho seurakuntakeskuksella kerran kuukaudessa perjantaina klo 12.

Ohjelmassa kahvit (maksuton) ja hartaus, keskustelua, vierailijoita ja muuta ohjelmaa.

Tervetuloa mukaan!

Seurakuntatyön erityispalvelut

Majakka- kerho

Majakka-kerho on tarkoitettu eläkeläisille, ja kokoontuu kerran kuukaudessa Aimontie 5 ruokasalissa klo 13.