Vanhustentalojen kerhohuone Martinpolku 2 tai Aimontie 5 ruokasali

Majakka -kerho eläkeläisille. Ohjelmassa mm. kahvittelua, hartaus ja mukavaa yhdessäoloa. Tervetuloa!

Majakka -kerho eläkeläisille. Paikkana vuorotellen Martinpolku 2: kerhohuone, ja Aimontie 5: ruokasali: tarkista paikka kirkollisista ilmoituksista Vaarojen Sanomista. Ohjelmassa mm. kahvittelua, hartaus ja mukavaa yhdessäoloa. Maksuton. Vetäjinä Päivi ja Esteri. Tervetuloa!

Seurakuntatyön erityispalvelut

NÄKÖVAMMAISTEN KERHO

NÄKÖVAMMAISTEN KERHO seurakuntakeskuksella. Ohjelmassa kahvit ja hartaus ja seurustelua ym. Vapaaehtoisvetäjänä Raimo Laine