Tervetuloa uusille kotisivuillemme!

Tervetuloa uudistuneille kotisivuillemme. Sivusto on tehty kirkkohallituksen Lukkari järjestelmällä.

Kaikki palaute uusista sivuista  otetaan kiitollisuudella vastaan. Kehittämisideat ovat tervetulleita, mutta olisi mukava saada viestiä myös siitä, mikä on hyvin ja mihin olet tyytyväinen.

Palautetta voit käydä jättämässä täällä

Päiväretki Valamon luostariin

17.5.2017 14.12

Retki Valamon luostariin Heinävedelle to 29.6.17 yhteistyössä Omaiset ja Läheiset ry:n kanssa. Hinta 10€/h Omaiset ja Läheiset ry:n jäseniltä, muilta 32€/h.  Lähtö klo 8 ja paluu noin klo 16. 15. Osallistumismaksuun sisältyy linja-autokuljetus edestakaisin, tulokahvi suolaisella kahvileivällä, opastettu kierros pääkirkkoon, noutopöytäruokailu, näyttelyyn tutustuminen omatoimisesti ja lähtökahvit kahvileivän kera. Ilmoittautumiset ja lisätiedot pe 16.6 mennessä:  Sirpa (Omaiset ja läheiset ry:n jäsenet) p. 050 3303994 ja muut Päivi p. 0400 756768. Tervetuloa mukaan!