Matongon orpokoti, Kenia, Evankeliumiyhdistys

90-luvun alussa Anna-Maija Vanhasen perustama ja suomalaisten tuella ylläpidettävä orpokoti on turvapaikka monelle lapselle joiden vanhemmat ovat kuolleet AIDSiin. Lapset eivät yleensä asu orpokodissa pitkään, sillä heille pyritään löytämään uusi koti sukulaisten keskuudesta. Orpokodissa on majapaikka 24 lapselle. Tämän lisäksi orpokoti ylläpitää omaa esikoulua. Enemmistö orpokodin työntekijöistä on paikallisia ja heidän lisänään on vapaaehtoisia apulaisia Suomesta.

Raamatunkäännöstyö, Suomen Pipliaseura

Suomen Pipliaseura tekee raamatunkäännös- ja lukutaitotyötä useissa maissa. Pyrkimyksenä saada käännettyä Raamattu mm. Intian eri kielille. Työssä mukana on Juuan tukemana Kimmo Kosonen.

Tuula Kosonen, Thaimaa, Suomen Lähetysseura

Tuula Kososen työ mahdollistaa muun muassa, että Thaimaassa asuvat vähemmistökielten edustajat voivat kuulla ja lukea evankeliumia sekä saada koulutusta omalla kielellään. Tämä oikeus antaa kielivähemmistöjen lapsille tasavertaiset lähtökohdat koulunkäyntiin, mikä tasoittaa heidän tietään koulumenestykseen, hyvään ammattiin ja yhteiskunnan rakentamiseen.

Lähettiperhe, Etu-Aasia, Suomen Kansalähetys