Juuan ev.lut seurakunnan siunauskappeli

Siunauskappeli

Sairaalantie 21, 83900 JUUKA
050 3132875 tai 050 3552165

Siunauskappeli avoinna vain tilaisuuksien aikana.

Juuan ev.lut seurakunnan siunauskappeli

Hautausmaalla sijaitsee vuonna 1955 valmistunut ja 1970 laajennettu siunauskappeli. Vuonna 2010 toteutetussa laajennusosan remontissa uusittiin mm. vainajien kylmäsäilytyskaapit.

Kesällä 2016 siunauskappeli remontoitiin. Siunauskappelin kattomateriaali uusittiin kuparipeltikatoksi, yläpohja lisäeristettiin ja ikkunoihin vaihdettiin lämpölasit. Kappelin edessä olevan tuulikaapin eteen rakennettiin katos, jolloin vainajan saattokulkue voi järjestäytyä säältä suojassa. Siunauskappelin ja aputilojen ulkoverhoukset uusittiin ja maalattiin entisin sävyin. Vainajien säilytystilojen, tuulikaapin ja yhdyskäytävän vesikatot uusittiin sekä tehtiin tarvittavat kallistukset sadeveden poisjohtamiseksi.  Pääurakoitsijana toimi PSL Pirinen OY Juuasta.