Kiitos Yhteisvastuukeräykseen osallistuneille!

16.8.2019 11.25

Yhteisvastuukeräyksen tuotolla v. 2019 tuetaan lasten ja nuorten koulutusta.Yhteisvastuukeräyksen tuotto Juuassa v. 2019 on 11810,07€.

Suomessa tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esim avustamalla opiskeluvälineiden hankinnassa Kirkon diakoniarahaston kautta. Lisäksi diakoniarahaston avustuksilla tuetaan taloudellisesti eri syistä vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä.

Keräysysvaroja käytetään myös monipuoliseen avustustyöhön paikalliseurakuntien kautta.

Ulkomailla yhteisvastuuvaroin autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsiviä ihmisiä, tänä vuonna erityisesti nuoria tukemalla kouluunpaluuta, jakamalla koulu- ja hygieniatarvikkeita, auttamalla koulumaksuissa, kouluttamalla opettajia ja rakentamalla turvallisia kouluja. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.